Náš blog

Detská izba - ako ju zmeniť na pravé detské kráľovstvo

Detská izba by mala byť čarovným miestom, ktoré prenesie deti do rozprávkovej krajiny fantázie. Namiesto toho to v nej však často vyzerá, akoby sa tam práve odohral súboj postavičiek z Angry Birds alebo tadiaľ prešla minimálne stovka Mimoňov. Neporiadok, rozhádzané hračky, knižky, pokreslené steny. Určite to poznáte. Čo s tým? Ponúkame vám niekoľko nápadov, ktoré zaručene pomôžu a ktoré oceníte nielen vy, ale aj vaše ratolesti.

Čítať viac

Pridal ŠEVT v kategórii Recenzie , pridané 01.09.2016

LONER - film

Film LONER, ktorý sa natáčal aj v obchodnom centre MAX Trenčín, vznikol v hlave žiakov deviatej triedy na Základnej škole Hodžova Trenčín. Žiaci sa s filmom zapojili do celoslovenskej súťaže Festival detí, na ktorej získali prvé miesto.

Žiaci začali s filmovaním v roku 2015, keď si založili vlastné štúdio (STAR studio). Ich prvý film BOSS, ktorý bol prihlásený do súťaže Zlatá Klapka vyhral 1. miesto. Cez leto boli na stáži v TV JOJ, odkial si odniesli množstvo skúseností. Mali možnosť si natočiť aj vlastnú reportáž s Juniorom a s Habovcami, ktorú najdete na ich Facebookovej stránke (STAR studio), alebo na YouTube (Adam Salat).

Čítať viac

Pridal STAR studio v kategórii Recenzie , pridané 18.08.2016

Odber noviniek

pridajte sa k odberu noviniek

Vaša prihláška bohužial nebola spracovaná. Skúste to neskôr prosím.
Ďakujeme, úspešne ste sa prihlásili na odber noviniek.
Nákupné centrum OC MAX Trenčín
Nákupné centrum

OC MAX Trenčín
ul. Gen. M. R. Štefánika 426
911 01 Trenčín
+421 32 7419 300
trencin@ocmax.sk
Spojte sa s nami

Pošlite nám správu

alebo nás sledujte na sociálnych sieťach

© 2024 OCMAX
Vytvoril Mufin ,s.r.o.