25.05.2020 - 29.05.2020
TÝŽDENNÉ MENU od 11:00-14:00
Pondelok
Polievka - 0,3l Zeleninová polievka s cícerom
1. 180g Zapekaný kurací steak s paradajkou a mozzarellou, dusená ryža, demiglace (7) 5,90€
2. 120g Miešaný šalát s grilovaným lososom, medovo- horčicový dip, pizza chlieb (1,4,7) 6,90€
3. 150g Bravčový rezeň s varenými zemiakmi a miešaným šalátom (1,3,7) 5,90€
4. 550g Prosciutto, Picante (1,7) 5,90€
Utorok
0,3l Minestróne
1. 150g Segedínsky guláš s knedľ ou (1,3,7) 6,90€
2. 250g/100g Zemiakové gnocchi quattro formaggi s kuracím mäsom (1,3,7) 5,90€
3. 150g Fish and chips s wasabi majonézou a hráškovým pyré (1,3,4,7) 6,90€
4. 550g Prosciutto, Slovakia, Picante (1,7) 5,90€
Streda
Polievka-0,3l Batátový krém s bylinkovými krutónmi (1,7)
1. 250g Pečené kura so zemiakovou kašou a coleslaw šalát (3,7,9) 6,90€
2.120g Vyprášaný syr so sézamom, varené zemiaky, domáca tatárska omáčka (1,3,7) 5,90€
3. 300g Šalát so strateným vajíčkom, baby špenátom a prosciuttom, taliansky chlieb (3,7) 6,90€
4. 550g Prosciutto, Slovakia, Picante (1,7) 5,90€
Štvrtok
Polievka – 0,3l Hrachová s klobásou, chlieb (1,7)
1. 150g Hovädzie na kari s koreňovou zeleninou a kokosovým mliekom, ryža (7) 6,90€
2. 300g Penne carbonara so smotanou, parmezán (1,3,7) 5,90€
3. 300g Koložvárska kapusta (1,3,7) 5,90€
4. 550g Prosciutto, Slovakia, Picante (1,7) 5,90€
Piatok
Polievka – 0,3l Slepačí vývar s rezancami (1,3,9)
1. 250g Pečené bravčové rebrá s opekanými zemiakmi a kyslou oblohou 6,90€
2. 250g/100g Tortilla plnená kuracím mäsom a zeleninou, hranolky, cesnakový dip (1,7) 6,50€
3. 250g/120g Cuketové rizoto s grilovaným enciánom (7) 5,90€
4. 550g Prosciutto, Slovakia, Picante (1,7) 5,90€
Pizza Prosciutto - Pomodoro, mozzarella, šunka, kukurica Pizza Slovakia- Smotanový základ, mozzarella, slanina, červená cibuľ a, brynza Pizza Picante - Pomodoro, mozzarella, spianata, pečená paprika, habanero Zmena dennej polievky za vývar 1 €, Zmena prílohy 0,50 €
JEDLÁ V NAŠOM JEDÁLNOM LÍSTKU MÔŽU OBSAHOVAŤ TIETO ALERGÉNY: 1. OBILNINY OBSAHUJÚCE LEPOK (T.J. PŠENICA, RAŽ, JAČMEŇ, OVOS, ŠPALDA, KAMUT ALEBO ICH HYBRIDNÉ ODRODY), 2. KÔROVCE A VÝROBKY Z NICH, 3. VAJCIA A VÝROBKY Z NICH, 4. RYBY A VÝROBKY Z NICH, 5. ARAŠIDY A VÝROBKY Z NICH, 6. SÓJOVÉ ZRNÁ A VÝROBKY Z NICH, 7. MLIEKO A VÝROBKY Z NEHO, 8. ORECHY, KTORÝMI SÚ MANDLE, LIESKOVÉ ORECHY, VLAŠSKÉ ORECHY, KEŠU, PEKANOVÉ ORECHY, PARA ORECHY, PISTÁCIE, MAKAD- AMOVÉ ORECHY A QUEENSLANDSKÉ ORECHY A VÝROBKY Z NICH, 9. ZELER A VÝROBKY Z NEHO, 10. HORČICA A VÝROBKY Z NEJ, 11. SEZAMOVÉ SEMENÁ