DOBITE SI ENERGIU v nákupnom centre OC MAX Nitra

DOBITE SI ENERGIU


20.10.2021 - 30.11.2021

Bojujte proti jesennej únave zdravým životným štýlom a podporte svoju imunitu.

 

V nitrianskom MAXE si môžete „zamakať“ v modernom fitness centre BODYWORLD Fitness & Wellness Complex, ktoré ponúka funkčnú či kardio zónu, ale aj skupinové cvičenia, spolu až na 1000m2. Otvorené je cez pracovné dni od 6:00 až do 22:00 a počas víkendov od 8:30 do 21:00. K dispozícii je vám aj obchod s výživovými doplnkami či športovým oblečením.

 

Po kvalitnom tréningu si doprajte proteín Iso Whey Zero, jeden z najpopulárnejších proteínových produktov v Európe alebo potréningové drinky značky Biotech USA, ktoré nájdete v tejto predajni na prízemí nákupného centra. Z ponuky vitamínov, produktov na podporu diéty či objemových prípravkov si vyberie určite každý, či trénujete ako profesionálni kulturisti alebo „len tak“ pre zdravie.

 

Ak si neviete rady so zdravou životosprávou, k dispozícii je vám výživová poradňa Natur House na 1. poschodí (hneď oproti fitness centru). Od odborníkov získate návod na úpravu stravy a pripravia vám váš zdravý jedálniček na mieru. 

 

V sychravom počasí, a stále v aktuálnej pandemickej situácii, nezabudnite aj na podporu svojej imunity. V PLUS lekárni na prízemí si vyberiete zo širokého sortimentu výživových doplnkov, samozrejme zakúpite aj dezinfekciu či rúška a respirátory. 

 

Navyše už 2.novembra otvárame pre vás novú trendy predajňu GREEN DOCTOR, v ktorej nájdete prírodné CBD, CBG a CBN produkty pre vaše telo a myseľ. Prioritou značky Green Doctor je pomôcť, nielen predať, preto kladie dôraz na kvalitu produktov, aby vaše telo dostalo všetko, čo si zaslúži.V ponuke nájdete aj aromaterapi či originálne machové obrazy. 

Tešíme sa na vás na prízemí.

 

MAX Nitra – radosť prísť!

Odber noviniek

pridajte sa k odberu noviniek

Vaša prihláška bohužial nebola spracovaná. Skúste to neskôr prosím.
Ďakujeme, úspešne ste sa prihlásili na odber noviniek.
Nákupné centrum OC MAX Nitra
Nákupné centrum

OC MAX Nitra
Chrenovská 30
949 01 Nitra

nitra@ocmax.sk
Spojte sa s nami

Pošlite nám správu

alebo nás sledujte na sociálnych sieťach

© 2024 OCMAX
Vytvoril Mufin ,s.r.o.