28.10.2019 - 03.11.2019
Dené menu 28.10.-03.11.2019
obedové menu podávame od 10:00 hod. do 15:00 hod.
Pondelok |
|
Brokolicová krémová |
1,7 |
|
1. |
Kurací gyros, ½ ryža, ½ šalát |
|
|
2. |
Bravčový rezeň, opekané zemiaky |
1,3,7 |
|
3. |
Vyprážané šampiňóny, varené zemiaky, domáca tatarka |
1,3,7 |
|
4. 5. |
Špeciálne menu: Bryndzové halušky so slaninkou Špeciálne menu: Šalát s grilovaným kuracím mäsom, medovo-horčicový dresing, toast
|
1,3,7
|
|
|
|
|
Utorok |
|
Kapustová s klobáskou, chleba |
|
|
1. |
Grilované kuracie prsia zapekané s grilovanou zeleninoua syrom, ryža |
7 |
|
2. |
Bravčové rezne plnené slaninkou a syrom, zemiakové pyré |
1,3,7 |
|
3. |
Vyprážaný karfiól, varené zemiaky, domáca tatarka |
1,3,7 |
|
4. 5. |
Špeciálne menu: Bryndzové halušky so slaninkou Špeciálne menu: Šalát s grilovaným kuracím mäsom, medovo-horčicový dresing, toast |
1,3,7
|
|
|
|
|
Streda |
|
Slepačí vývar s rezancami |
1,3,7,9 |
|
1. |
Kurací gordon bleu, ryža, obloha |
1,3,7 |
|
2. |
Hovädzí tokáň na červenom víne, tarhoňa |
1,3,7 |
|
3. |
Zeleninové fašírky, varené zemiaky, dresing |
1,3,7 |
|
4. 5. |
Špeciálne menu: Bryndzové halušky so slaninkou Špeciálne menu: Šalát s grilovaným kuracím mäsom, medovo-horčicový dresing, toast |
|
|
|
|
|
Štvrtok |
|
Rajčinová so syrom |
1,3,7 |
|
1. |
Kurací perkelt, domáce halušky |
1,3,7 |
|
2. |
Bravčový gordon bleu, zemiakové pyré |
1,3,7 |
|
3. |
Vyprážaná cuketa, varené zemiaky, domáca tatarka |
1,3,7 |
|
4. 5. |
Špeciálne menu: Bryndzové halušky so slaninkou Špeciálne menu: Šalát s grilovaným kuracím mäsom, medovo-horčicový dresing, toast |
|
|
|
|
|
Piatok |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SVIATOK- ZATVORENÉ |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sobota |
|
Zeleninová polievka |
|
|
1. |
Kurací rezeň, zemiakové pyré |
1,3,7 |
|
2. |
Bravčové mexické soté, ryža |
1,3,7 |
|
3. |
Vyprážaný syr, varené zemiaky, domáca tatarka |
1,3,7 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nedeľa |
|
Slepačí vyvar s rezancami |
1,3,7,9 |
|
1. |
Kuracie soté na hubách, ryža |
1,7 |
|
2. 3. |
Bravčový rezeň, zemiakové pyré, kyslá uhorka Vyprážaný karfiól, varené zemiaky, domáca tatarka |
1,7 |
|
|
|
1,3,7 |