09.03.2020 - 15.03.2020
Denné menu 9.3.-15.3.2020
obedové menu podávame od 10:00 hod. do 15:00 hod.
Pondelok |
|
Zeleninová s mrveničkou |
1,3,7,9 |
|
1. |
Kurací rezeň v sezame, dusená ryža s hráškom |
7 |
|
2. |
Pečená bravčová krkovička na cibuľke, zemiakové pyré, cvikla |
1,3,7 |
|
3. |
Makové šúlance |
1,3,7 |
|
4. 5. |
Špeciálne menu: Bryndzové halušky so slaninkou Špeciálne menu: XXL vyprážaný syr, hranolky, tatarka |
1,3,7 1,3,7 |
|
|
|
|
Utorok |
|
Gulášová polievka s chlebom |
|
|
1. |
Grilované kuracie prsia zapekané s bretónskou zeleninou a syrom, ryža |
1,3,7 |
|
2. |
Bravčové fašírky, zemiakové pyré, kyslá uhorka |
1,3,7 |
|
3. |
Vysmážaný karfiol, varene zemiaky, tatarská omáčka |
1,3,7 |
|
4. 5. |
Špeciálne menu: Bryndzové halušky so slaninkou Špeciálne menu: XXL vyprážaný syr, hranolky, tatarka |
1,3,7 1,3,7 |
|
|
|
|
Streda |
|
Slepačí vývar s rezancami |
1,3,7,9 |
|
1. |
Pečené kuracie stehno, broskyňový kompót, dusená ryža |
|
|
2. |
Bravčový rezeň, majonézový šalát |
1,3,7 |
|
3. |
Mexické rizoto s mletým bravčovým mäsom, strúhaný syr |
1,3,7 |
|
4. 5. |
Špeciálne menu: Bryndzové halušky so slaninkou Špeciálne menu: XXL vyprážaný syr, hranolky, tatarka |
1,3,7 1,3,7 |
|
|
|
|
Štvrtok |
|
Kapustová polievka s klobásou |
7 |
|
1. |
Kurací rezeň plnený syrom a asparagusom, dusená ryže |
1,3,7 |
|
2. |
Sviečková na smotane, domáca parená knedla |
1,3,7 |
|
3. |
Jarný šalát s kuracím mäsom, bilinkový dressing, opečený toast |
1,3,7 |
|
4. 5. |
Špeciálne menu: Bryndzové halušky so slaninkou Špeciálne menu: XXL vyprážaný syr, hranolky, tatarka |
7 1,3,7 |
|
|
|
|
Piatok |
|
Rajčinová so syrom |
7 |
|
1. |
Grilované kuracie prsia so syrovou omáčkou |
|
|
2. |
Bravčový Gordon Bleu, opekané zemiaky |
1,3,7 |
|
3. |
Vyprážané rybie filé s zemiakovo/cibuľovým šalátom |
1,3,7 |
|
4. 5. |
Špeciálne menu: Bryndzové halušky so slaninkou Špeciálne menu: XXL vyprážaný syr, hranolky, tatarka |
1,3,7 1,3,7 |
|
|
|
|
Sobota |
|
Zeleninová polievka |
1,3,7,9 |
|
1. |
Kurací rezeň , zemiaková kaša, šalát |
1,3,7 |
|
2. |
Bravčové Burgunské ragú, ryža |
|
|
3. |
Vyprážaný syr, varene zemiaky, tatarská omáčka |
1,3,7 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nedeľa |
|
Slepačí vyvar s rezancami |
1,3,7,9 |
|
1. |
Kuracie mexické ragú, dusená ryža |
7 |
|
2. 3. |
Bravčový rezeň, varené zemiaky, kyslá uhorka Vyprážaný karfiól, varené zemiaky, tatarská omáčka |
1,3,7 1,3,7 |