08.06.2020 - 14.06.2020
Denné menu 08.6.-14.6.2020
obedové menu podávame od 10:00 hod. do 15:00 hod.
Pondelok |
|
Cesnaková kremová s krutónmi |
1,7 |
|
1. |
Kurací grilovaný steak zapekaný s paradajkou a syrom, dusená ryza, obloha |
|
|
2. |
Bravčový rezeň, dinstované zemiaky, kyslá uhorka |
1,3,7 |
|
3. |
Bryndzové pirohy s kyslou smotanou a pažítkou |
1,3,7 |
|
4. 5. |
Špeciálne menu: Bryndzové halušky so slaninkou Špeciálne menu: XXL vyprážaný syr, hranolky, tatarka
|
1,3,7
|
|
|
|
|
Utorok |
|
Kelová s párkom |
|
|
1. |
Kurací rezeň obalený v kornflakesoch, ryža s kukuričkou |
1,7 |
|
2. |
Pečené bravcové karé zapekané s klobaskou, sampionmi a syrom, varené zemiaky, obloha |
1,3,7 |
|
3. |
Vyprážaný karfiol, varene zemiaky, Tatárka |
1,3,7 |
|
4. 5. |
Špeciálne menu: Bryndzové halušky so slaninkou Špeciálne menu: XXL vyprážaný syr, hranolky, tatarka |
7 1,3,7 |
|
|
|
|
Streda |
|
Slepačí vyvar s rezancami |
1,3,7,9 |
|
1. |
Pečené kuracie stehna s ryžou a kompótom |
1,3,7 |
|
2. |
Bravčový rezeň plnený so slaninkou a rukolou, opekané zemiaky |
1,7 |
|
3. |
Spenátové halusky so syrovou omáckou |
1,3,7 |
|
4. 5. |
Špeciálne menu: Bryndzové halušky so slaninkou Špeciálne menu: XXL vyprážaný syr, hranolky, tatarka |
1,3,7 |
|
|
|
|
Štvrtok |
|
Hrasková krémová s krutónmi |
3 |
|
1. |
Kurací steak marinovaný v bylinkách a zapekaný s baby špenátom a syrom, ryža |
|
|
2. |
Vepro, knedlo, zeli |
1,3,7 |
|
3. |
Mexické rizoto s mletým bravcovým, syrová posýpka, kyslá uhorka |
1,3,7 |
|
4. 5. |
Špeciálne menu: Bryndzové halušky so slaninkou Špeciálne menu: XXL vyprážaný syr, hranolky, tatarka |
7 1,3,7 |
|
|
|
|
Piatok |
|
Rajčinová so syrom |
7 |
|
1. |
Kuracia kapsa plnená so syrom a šunkou, dusená ryža, obloha |
1,3,7 |
|
2. |
Bravcove ragú na stave s lečom, tarhoňa |
1,3,7 |
|
3. |
Vyprážané rybie filé, zemiakový šalát |
7 |
|
4. 5. |
Špeciálne menu: Bryndzové halušky so slaninkou Špeciálne menu: XXL vyprážaný syr, hranolky, tatarka |
7 1,3,7 |
|
|
|
|
Sobota |
|
Zeleninová polievka |
|
|
1. |
Kurací rezeň, zemiakové pyré |
|
|
2. |
Bravčove sedliacke ragú, dusená ryža |
1,3,7 |
|
3. |
Vyprážané sampiony, varene zemiaky , Tatárka |
1,3,7 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nedeľa |
|
Slepačí vyvar s rezancami |
1,3,7,9 |
|
1. |
Kurací steak zapekaný s broskyňou a syrom, dusená ryža |
1,3,7 |
|
2. 3. |
Bravcovy rezeň, varene zemiaky, uhorka Vyprážaný syr, varene zemiaky, tatarka |
1,7 |
|
|
|
1,3,7 |