NAKÚPTE CHYTRO, NIELEN RÝCHLO v nákupnom centre OC MAX Trnava

NAKÚPTE CHYTRO, NIELEN RÝCHLO


20.09.2022 - 30.10.2022

Dnešná moderná doba je nielen rýchla, ale vyžaduje si aj rozumné riešenia. My pre vás jedno máme – nakupujte kvalitu dostupnú pre každého v OC MAX Trnava. 

Obľúbená predajňa PEPCO ponúka široký sortiment detského oblečenia a hračiek, dámsku i pánsku módu či rozsiahly výber doplnkov do domácnosti - vyberie si skutočne každý. A to všetko v príjemnom prostredí za ešte príjemnejšie ceny.

Ak potrebujete kvalitné športové vybavenie, navštívte outletovú predajňu ALPINE PRO. Značka ALPINE PRO je popredným výrobcom športového, outdoorového, ski oblečenia, obuvi a doplnkov. V ponuke tejto outletovej predajne nájdete produkty z predchádzajúcich sezón vo výrazných zľavách. 

Do sychravého počasia s novými topánkami! Predajňa JOHN GARFIELD ponúka obuv s charakteristickým špičkovým dizajnom, pohodlnosťou i módnou farebnosťou. Modely JOHN GARFIELD vás chytia za srdce - nie sú to len topánky, ale životný štýl pre každého z nás.

Jesenné počasie dáva zároveň množstvo príležitostí, ako tráviť čas s rodinou, napríklad pri kvalitnom jedle od mamičky. Nie nadarmo sa hovorí, že kuchyňa je tým pravým srdcom domácnosti. Značka BANQUET ponúka kompletný sortiment výrobkov určených na prípravu jedál a nápojov, širokú škálu produktov na servírovanie a konzumáciu pokrmov, rovnako aj k uchovávaniu surovín i hotových jedál. Predajňa zároveň vydáva pravidelné akciové letáky s výhodnými cenami, dostupnými pre každého. 

 

MAX Trnava – radosť prísť! 

Odber noviniek

pridajte sa k odberu noviniek

Vaša prihláška bohužial nebola spracovaná. Skúste to neskôr prosím.
Ďakujeme, úspešne ste sa prihlásili na odber noviniek.
Nákupné centrum OC MAX Trnava
Nákupné centrum

OC MAX Trnava
Ul. Ferka Urbánka 11
917 01 Trnava

trnava@ocmax.sk
Spojte sa s nami

Pošlite nám správu

alebo nás sledujte na sociálnych sieťach

© 2024 OCMAX
Vytvoril Mufin ,s.r.o.