Bodyworld Fitness & Wellness Complex

Otváracia doba

pondelok 6:00-22:00
utorok 6:00-22:00
streda 6:00-22:00
štvrtok 6:00 -22:00
piatok 6:00-22:00
sobota 8:30 -21:00
nedeľa 8:30 - 21:00

Kontaktné údaje

Bodyworld Fitness & Wellness Complex
https://www.bodyworld.eu/sk/sk/
objednavky@bodyworld.eu

Bodyworld Fitness & Wellness Complex


Chcete schudnúť, spevniť a vyformovať postavu, nabrať svaly? Máte sedavé zamestnanie a s tým spojené bolesti chrbta, hlavy či kĺbov?  Potrebujete vypnúť, vyčistiť si hlavu, zbaviť sa stresu či zabaviť sa pri cvičení so skvelou partiou podobne naladených ľudí?

Ak áno, ste na správnej adrese – v BodyWorld Fitness v OC MAX v Nitre na 1. poschodí!

Na ploche až 1 000 m2 nájdete svet fitness pre všetkých – od posilňovacích strojov, bežiacich pásov, stacionárnych bicyklov cez veľký výber pomôcok na funkčný tréning, klietky a vybavenie pre ťažké váhy až po skupinové cvičenia, tanečné štúdio a zaslúžený wellness, fitness bar a, samozrejme, výživové doplnky, poradenstvo a ochotný personál.

 

Pre vás osobne - pre každého niečo

Nezáleží na tom, či ste začiatočník alebo pokročilý, či dávate prednosť individuálnemu cvičeniu, alebo vás viac motivuje „makať“ v skupine, alebo chcete vyskúšať niečo nové, prípadne sa venovať osvedčenému tréningu. V BodyWorld Fitness vyhovieme všetkým vašim požiadavkám.

 

Sme najkomplexnejší „open gym“ v Nitre, v ktorom nájdete:

- fitness zónu,

- kardio zónu,

- funkčnú zónu,

- silovú zónu,

- pohybové a tanečné štúdio,

- individuálne bunky na cvičenie.

 

Zóny, v ktorých dostane zabrať každý sval

 

Fitness zóne dominujú 2 komplexné zostavy kladiek a biomechanické posilňovacie stroje americkej značky HOIST, ktoré sú zárukou silového progresu a vypracovania postavy. Príďte vyskúšať kedykoľvek – ani vo večerných hodinách nebudete na váš stroj čakať. 

 

Kardio zóna umožňuje cvičiť naraz až 30 cvičiacim. Vypotiť „stres a tuky“, posilniť srdiečko a cievy, a, samozrejme, schudnúť, môžete na bežiacich pásoch, stacionárnych bicykloch, steperoch a eliptickom trenažéri od značky Lifefitness. Kardio zónu dopĺňajú indoor-cyclingové bicykle značky Tomahawk a veslárske trenažéry značky Concept2.

 

Vypracovaná postava, pevné štíhle telo, spevnený zadok, brucho, stehná, ruky – tento cieľ vám pomôžeme splniť vo funkčnej zóne! Dominuje jej špeciálna konštrukcia PowerGears, na ktorej sa vyblázni každý športovec. Kruhy, TRX, ketllebel, sandbag, medicibal, Bosu, balančné pomôcky, plyoboxy, expandery, mini bandy sú len časťou pomôcok na zefektívnenie tréningu.

 

Nadšených trojbojárov, silových športovcov i kulturistov pozývame do silovej zóny, ktorá láka predovšetkým troma klietkami, špeciálne stavanými na cvičenie s ťažkými váhami. Nechýbajú ani obľúbené bench-press lavičky, leg-press, multipress. Rozpätie jednoručiek je od 1kg do 50kg až v dvoch sadách. Na olympijské či EZ tyče si môžete naložiť, koľko znesiete.

 

Naše skupinové cvičenia v pohybovom a tanečnom štúdiu vás dostanú do formy! Miestnosť s rozlohou 120 m2, s protišmykovou podlahou a výborným ozvučením je ideálnym miestom pre cvičenie, ktoré prináša výsledky. Veľké zrkadlá vám pomôžu cvičiť cviky správne, aby ste videli zlepšenie čo najskôr.

 

Pamätáme aj na tých, ktorí potrebujú na cvičenie viac súkromia, a preto sme pripravili 2 individuálne samostatné bunky. Majú rozlohu 25 m2 a nájdete v nich kruhy, TRX, ketllebel, sandbag, medicibal, Bosu, balančné pomôcky, boxy, expandery, mini bandy a boxovacie vrece.

 

Ponuka skupinových cvičení

 

  • Kruhový tréning - je intenzívny tréning zameraný na celé telo, cvičí sa na viacerých stanovištiach, pri tréningu sa využíva váha vlastného tela a rôzne fitness náčinie
  • BBZ - Brucho-boky-zadok. Cvičenie je v pomalšom tempe, ale je intenzívnejšie a viac precítené v problémových partiách.
  • PILATES - je cvičenie pre dokonalú funkčnosť tela. Pomáha udržiavať telo zdravé, budovať silnejšie svalstvo a spaľovať tuk
  • TABATA - je efektívna metóda intervalového tréningu, pri ktorom sa zvyšuje fyzická kondícia a sila. Je vhodná na chudnutie a spaľovanie tukov
  • Body Work - je posilňovacie a vytrvalostné aeróbne cvičenie na formovanie postavy v sprievode hudby. Cvičenie je zamerané nielen na chudnutie a získanie kondície, ale aj na dôkladné precvičenie celého tela.
  • Body Forming - Využíva sa váha vlastného tela, činky, posilňovacie gumy a lopty. Tréning bude nielen „makačkou“, ale aj zábavou.
  • Body Styling - Predstavuje maximálne účinné spojenie klasického aerobiku s dôrazom na posilňovací tréning. Cieľom je spaľovanie tukov, posilnenie a formovanie svalstva.

 

 

Wellness a fitness bar

 

Po kvalitnom tréningu si zaslúžite oddych a regeneráciu vo wellnesse. V tom našom nájdete saunu, infrasaunu, kaďu, ochladzovaciu sprchu a odpočinkovú zónu s ležadlami. Ak dávate prednosť relaxu vo fitbare, žiadny problém. Milý, ochotný, a najmä skúsený personál vám pripraví drink zo širokej ponuky športových nápojov, a tiež poradí s výberom správneho výživového doplnku pred, po či počas tréningu. V predajni výživových doplnkov nájdete veľký výber prípravkov s obsahom proteínov, aminokyselín, vitamínov a mnohé ďalšie.

 

Vaše osobné fitko

 

Dlhoročné skúsenosti nás naučili, že prvoradý je osobný prístup ku každému klientovi. V našom BodyWorld Fitness nájdete vždy plne funkčné, čisté a upratané stroje, náradie a vyvetrané priestory. Rozumieme vašim potrebám a vieme vám poradiť to správne cvičenie, aby ste k nám chodili s radosťou a dosiahli želaný cieľ.   



Mapa centra

All for fan ECOPHYTA NISI CAFÉ PALACE CAFÉ & BOWLING 5D kino CINEMAX HOPLALAND PALACE CAFÉ & BOWLING TANEČNÁ ŠKOLA NEXUM KOŠELE AMJ TEDI ART GALÉRIA MÁRIE ŠEFFEROVEJ Bezlepková pekáreň Hraško NATUR HOUSE BELLISSIMO NISI CAFÉ PALACE CAFÉ & BOWLING SAIGON SLOVENSKÉ MŇAM Symple Ylang EURONAILS FORTUNA KLIER NIKÉ TANEČNÁ ŠKOLA NEXUM Bodyworld Fitness & Wellness Complex

Zoznam prevádzok


Odber noviniek

pridajte sa k odberu noviniek

Vaša prihláška bohužial nebola spracovaná. Skúste to neskôr prosím.
Ďakujeme, úspešne ste sa prihlásili na odber noviniek.
Nákupné centrum OC MAX Nitra
Nákupné centrum

OC MAX Nitra
Chrenovská 30
949 01 Nitra

nitra@ocmax.sk
Spojte sa s nami

Pošlite nám správu

alebo nás sledujte na sociálnych sieťach

© 2024 OCMAX
Vytvoril Mufin ,s.r.o.