DETSKÁ ZÓNA 3D PROGRAM v nákupnom centre OC MAX Trenčín

DETSKÁ ZÓNA 3D PROGRAM


21.01.2017 - 31.01.2017

Dokončenie Detskej zóny v centre Max Trenčín máme po dnešnej noci úspešne za sebou. Po celej ploche sa doplnila farebná podlahová pryž a zvieratká, hríbiky i stavebnica Malý staviteľ už čakajú na svojich miestach na návštevu prvých malých hráčov, z čoho máme nesmiernu radosť.

Žiaľ, máme ale jednu malú zmenu. Po dnešnej odbornej prehliadke celej zóny majstrami tohoto umenia, otvorenie zóny posúvame zo soboty na nedeľu 22. januára. Podlahový materiál v našom interiéri tvrdne pomalšie ako bol prvotný plán a až do nedele rána je pre nás všetkých prísný zákaz vstupu do zóny. Ale nebojme sa, deti o nič neprídu, radšej zónu ponecháme odpočívať ešte o jeden deň naviac, nech nám všetky prvky vyzrejú do požadovanej pevnosti, a od nedele môžme začať :).

A verte, že už dnes sa chceli u nás deti hrať :) Tešíme sa na radostné šantenie, v nedeľu 22. januára 2017 od 9.00 h. A nie len v nedeľu ale aj ďalšie dni … pri zdravom a ohľaduplnom zaobchádzaní vyčaríme deťom úsmev veru po dlhý, dlhočizny čas J, veď zóna tu zostane pre každého z nás.

Max Trenčín

Prevádzkový poriadok

Odber noviniek

pridajte sa k odberu noviniek

Vaša prihláška bohužial nebola spracovaná. Skúste to neskôr prosím.
Ďakujeme, úspešne ste sa prihlásili na odber noviniek.
Nákupné centrum OC MAX Trenčín
Nákupné centrum

OC MAX Trenčín
ul. Gen. M. R. Štefánika 426
911 01 Trenčín
+421 32 7419 300
trencin@ocmax.sk
Spojte sa s nami

Pošlite nám správu

alebo nás sledujte na sociálnych sieťach

© 2024 OCMAX
Vytvoril Mufin ,s.r.o.